Fons fotogràfic Pau Fort

L’arxiu fotogràfic Pau Fort està compost de plaques de vidre, fotografies en paper, negatius, a més de documents i manuscrits, entre els que en destaquen llibres de notes amb informació sobre la donació de la Casa Daurella, notes entre Tomàs Balvey i el propi Pau Fort, i fotografies del municipi, d’actes socials i històrics de la vila, que suposen un important testimoni gràfic del Cardedeu dels anys 30 als 60.

Des del Museu Arxiu Tomàs Balvey s’ha inventariat i s’ha portat a terme un procés de conservació del material i s’ha digitalitzat tota la part gràfica de manera que sigui accessible a la consulta.

Tot i que encara segueix la tasca de documentació, qualsevol persona interessada pot consultar-lo en el MATBC en horari de consulta d’arxiu (dimarts de 16.00 a 19 hores).

Pau Fort, va ser un gran aficionat a la fotografia; fou  també conservador del Museu Arxiu després de la mort de Tomàs Balvey, l’any 1954, i  s’encarregà d’ordenar i classificar alguns dels objectes del museu. L’any 1956, a petició seva, la Diputació de Barcelona va incloure el Museu de Cardedeu en el cens dels Museu Locals.

El fons fotogràfic Pau Fort fou cedit en dipòsit al Museu Arxiu Tomàs Balvey – Casal Dr. Daurella per la família Fort el març de 2011.

      Algunes de les fotografies de la sèrie d'esports