Serveis

SERVEI DE VISITES GUIADES

El Museu Arxiu Tomàs Balvey ofereix la possibilitat de fer vistes guiades a les exposicions i al municipi de Cardedeu, amb una àmplia proposta d’horaris i de serveis complementaris.

Visites guiades a l’exposició temporal

Visites guiades i gratuïtes a l’exposició temporal tots els diumenges a les 12 del migdia. Grup màxim de 20 persones. Per a grups organitzats o per fer la visita en un altre horari o dia, cal fer-ne la reserva prèviament.

Visites guiades per a grups

Un servei de vistes guiades a la carta, amb una àmplia proposta i adreçat a tot tipus de públic. Per a grups mínims de 10 persones. Consulteu-ne les possibilitats, els horaris i els preus.

SERVEI DE CONSULTA DEL FONS I ARXIU

Un servei adreçat a estudiants, investigadors i aficionats interessats a conèixer i aprofundir en l’ estudi de les col·leccions i del fons de l’arxiu del Museu. Tots els dimarts a la tarda de 18 a 20 hores. (Per a fer-ho altres dies o en horaris diferents, cal fer una sol·licitud prèviament). Consultar normativa.

LLOGUER D’ESPAIS

El Museu Arxiu Tomàs Balvey posa a disposició d’entitats, institucions, empreses i particulars els espais de l’aula didàctica, el taller, la terrassa i el jardí per fer-hi activitats i actes. Uns espais que poden fer d’una trobada, presentació o casament un acte únic i singular. Consulteu-ne les possibilitats, la disponibilitat i els preus.

DESCARREGA’T ELS DOCUMENTS

Preus públics de tallers, visites i lloguer de la Capella de Sant Corneli

Normativa d’ús de la Capella de Sant Corneli

Preus i normativa d’ús i lloguer d’espais

Normativa d’ús i consulta de l’Arxiu del Balvey

Sol·licitud de servei o visita

Omplena el formulari per sol·licitar un servei del Museu.

Nom: (obligatori)

Empresa o institució:

Correu electrònic:

Telèfon:

Població:

El teu missatge

*Text Obligatori