Activitats Escolars

El patrimoni cultural i natural ofereix un ampli ventall de possibilitats formatives per a les escoles, que complementen el treball a les aules. Els testimonis materials i naturals esdevenen, així, un recurs molt útil, que permet introduir nous coneixements, experimentar uns determinats procediments i educar vers unes actituds de curiositat, respecte i estima envers el patrimoni.

El Museu Arxiu Tomàs Balvey – Casal Dr. Daurella i la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Cardedeu, conscients i sensibles a aquesta realitat, hem desenvolupat un projecte global amb una sèrie de propostes didàctiques complementàries al treball escolar.

“La nostra voluntat és fomentar l’interès, des de petits, per l’art,
la història i el patrimoni cultural i natural…”

El nostre desig és que el Museu i el patrimoni local siguin una eina i un recurs d’aprenentatge en tots els nivells educatius. Per això us oferim un seguit de propostes i activitats escolars: des d’itineraris de descoberta de l’entorn i el patrimoni fins a visites i tallers al Museu i a les exposicions.

Podeu consultar les activitats didàctiques del Museu al portal web Patrimoni Cultural Educació de la Generalitat de Catalunya