Exposicions

Intimitats.

La roba interior dels segles XIX al XXI
Publicat el 27 abril, 2017

Una mostra, produïda conjuntament per l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona i el Museu de Badalona, que permet descobrir com ha evolucionat la roba interior en els darrers dos segles, d’acord amb els canvis de mentalitat i de les convencions socials.

Una exposició que explora el món de la roba interior des del segle XIX fins al XXI, una de les etapes més revolucionaries de la història de la roba íntima que ha patit profunds canvis a ritme de transformacions socials, econòmiques, tecnològiques, estètiques i dels sistemes de valors.

S’hi mostren peces quotidianes, lluny dels models exclusius que s’hi solen exposar i que representen la societat i els seus criteris morals. La major part d’aquests objectes procedeixen del fons del Museu de Badalona, de col·leccions particular tot i que val la pena destacar unes mitges anteriors al 1900, unes mitges blanques i un polissó del Segle XIX del fons del Museu Arxiu Tomàs Balvey.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *