Exposicions

Els licors d’Herbes

Publicat el 14 desembre, 2010

La ingesta de begudes alcohòliques aromatitzades, de vegades dolces, amb gust de fruits, d’herbes o d’espècies és molt freqüent a casa nostra i respon a llargues tradicions que des del Museu Arxiu Tomàs Balvey volem recuperar amb els tallers d’elaboració de licors d’herbes que venim organitzant des de fa uns anys i on tothom pot aprendre a elaborar els seus propis licors i molt especialment la Ratafia de la iaia Maria de Cardedeu.
Tallers a càrrec d’Enrica Renter

Descarrega’t les últimes receptes!

Licor de Mandarines al Brandi

Patxaran amb espècies

Vinagre de nous

Altres webs i enllaços d’interès:

http://remeiersiremeieres.blogspot.com/

http://caumarietes.blogspot.com.es/



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *