Exposicions

Un nou habitant de l’edifici Daurella

Publicat el 4 novembre, 2010

L’ hem vist molts vespres voltar per les sales del Museu, i a l’estiu li agrada dormir la migdiada sota l’ombra del pi, o banyar-se a la bassa del jardí.

Fa molts anys que viu per aquí. Tal vegada més de dos mil. Va néixer sota el dolmen de Pins Roses i va créixer a la vil·la romana del Pla de les Parets, al Poble Sec. I en fa més de mil que volta pel centre de Cardedeu. Bon amic d’en Tomàs Balvey, últimament viu amagat a les sales del Museu.

Es petit i juganer, entremaliat i tafaner. Ha vist moltes coses i algunes no les vol explicar. Es una mica tímid, i sempre juga a cuit i amagar. Li agrada llegir, i també passejar. Fa pocions amb herbes i xarops per a curar.

Però d’un temps ençà està una mica trist i avorrit. A ell li agradaria tenir uns quants petits amics. Ens vols ajudar?

Vols ser un petit amic del Follet del Museu?Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *