Exposicions

Xarxa de Museus de Farmàcia

Publicat el 4 novembre, 2010

El MATBC lidera el projecte de la Xarxa de Museus de Farmàcia. Projecte que té com objectiu difondre les col·leccions de patrimoni farmacèutic de   col·leccions públiques i privades de Catalunya amb un catàleg raonat digital.

Amb aquest objectiu s’ha creat la Xarxa de Museus de Farmàcia de Catalunya que a través de la pàgina web www.xarxamuseusfarmacia.cat presenta les peces més característiques i importants d’aquests patrimoni amb l’objectiu de preservar-lo i difondre’l.

El MATBC coordina aquest projecte amb la col·laboració de la fundació Concòrdia Farmacèutica i del Museu de la Farmàcia Catalana de la Universitat de Barcelona.

 Una resposta a “Xarxa de Museus de Farmàcia”

  1. Blog dedicat al art e historia farmacia. Recull articles de divulgacio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *